Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αποτελέσματα 28ης αγωνιστικής και Βαθμολογία


Γ. Ολύμπιος Λόφου – Απόλλων Λιτοχώρου 2-0
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Γ. Ολύμπιος Γόφου κόντρα στον Απόλλωνα Λιτοχώρου με σκορ 2-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έβαζαν τα γκολ και με ένα σε κάθε ημίχρονο πήραν μία σπουδαία νίκη που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους.
Έτσι, ο Απόλλωνας υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας έδαφος στη μάχη που δίνει για να δώσει το παρών στα μπαράζ. Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Θερμαϊκό Κορινού, ενώ ο Γ. Ολύμπιος Λόφου φιλοξενείται από τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.
Οι φάσεις και τα γκολ
Στο 11’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ζησόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 40’ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά ο Σάλτας με κεφαλιά από κοντά και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
Στο 77’ διαγώνιο σουτ του Βαϊτσόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Πανάγου και έγινε το 2-0.
Στο 79’ ο Γεροντίδης από πολύ καλή θέση πλάσαρε μόλις άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κύφο και Φιρινίδη.
Οι συνθέσεις:
Γ. Ολύμπιος Λόφου: Παπαδημητρίου Α, Τσιαλός, Μπαλαούρας Γ, Βασιουρής (85’ Κουμαντζής), Στέφος, Ευαγγελόπουλος, Φωτίου, Παπαδημητρίου Χ (64’ Βαϊτσόπουλος), Κυπαρίσσης, Ζησόπουλος (86’ Μπαλαούρας Ν.), Τσιρίμπασης.
Απόλλων Λιτοχώρου: Πανάγος, Καλαμπάκας, Κακάνης, Σάλτας, Πάντσιουκ, Στύλος (55’ Καντζιουρης), Κουλιανός, Χασιώτης, Γεροντίδης, Κανούλας, Σπαθάρας (71’ Λαράκου).
 
Η επόμενη αγωνιστική
Α. Αγιάννης – Ανδρομάχη
Καλλιθέα – Νεοκαισάρεια
Κ. Μηλιά – Καρίτσα
Δρυάνιστ α- Πλαταμώνας
Δίον – Καταχάς
Σφενδάμη – Εξοχή
Λιτόχωρο – Κορινός
Αιγινιακός – Λόφος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου